Vondráček: Babiš jako král Kazisvět. Peníze nerostou na stromě.
Několik stovek značek oznamujících hranice jednotlivých okresů změnilo přes noc svou podobu. Svobodní na ně pověsili plachtu, která vyzývá ke konci vlády krále Kazisvěta. Narážejí
Několik stovek značek oznamujících hranice jednotlivých okresů změnilo přes noc svou podobu. Svobodní na ně pověsili plachtu, která vyzývá ke konci vlády krále Kazisvěta. Narážejí
Vláda už rok nehledá žádné šetrnější řešení a naposledy přistoupila dokonce ke zcela nelogickému a neefektivnímu uzavření všech okresů. Vyhlídky navíc nejsou optimistické. Dochází pouze
Nevážení. Vyřiďte prosím všem ostatním nemyslícím kolegům z vlády, že se mi ani po celonočním hledání v právních předpisech nepodařilo najít žádnou zákonnou definici sportovce nebo toho,
Čím se liší magie od přírodovědeckého zkoumání? Hromničky se zapalovaly na odhánění blesků, dokud objev bleskosvodu neprokázal, že to je blbost. Někteří šílenci donekonečna opakují
Vláda přikázala pracovní povinnost lékařům a zdravotním sestrám z ambulantní sféry, aby pomohli se zvládnutím náporu pacientů s covidem-19. Praktickou realizaci přesunula na hejtmany. O
Kolegové, dámy a pánové, dneska ráno, když jsem se zúčastnil ranního hlášení lékařů po nedělní 24 hodinové těžké službě na interně v chebské nemocnici, jsem si
Hradecký neurolog a podiatr MUDr. Miroslav Havrda vystupuje na demonstracích a tvrdí, že za přetížené nemocnice nemůže jen covid, ale především dlouhodobá personální devastace českého
Tisková zpráva, Praha, 3. 3. 2021 STANOVISKO SVOBODNÝCH: Svobodní odsuzují další oklešťování svobody občanů České republiky pod záminkou boje s koronavirem. Vláda každým svým krokem
Tisková zpráva, Praha, 22. 2. 2021 STANOVISKO SVOBODNÝCH: Svobodní vítají rozhodnutí Ústavního soudu, které považují za důkaz necitlivosti plošných opatření vlády. Vláda neodůvodněnými restrikcemi poškozuje
Tisková zpráva, Praha, 14. 2. 2021 STANOVISKO SVOBODNÝCH. Svobodní považují znovuvyhlášení nouzového stavu za protiústavní! Jsme navíc toho názoru, že nouzový stav bychom nepotřebovali, ani
Politická rozprava: Jiří Podhradský o stavebním zákoně a digitalizaci stavebního řízení.
Proslov z Republikového sněmu, 11. 11. 2023.