Zálom: V zájmu aktivistů, nikoliv cyklistů
Sněmovna dnes schválila povinný 1,5metrový boční odstup při předjíždění cyklistů. „Třikrát hurá,“ volá k tomu aktivistický spolek AutoMat. Já jakožto cyklista k tomu naopak volám
Sněmovna dnes schválila povinný 1,5metrový boční odstup při předjíždění cyklistů. „Třikrát hurá,“ volá k tomu aktivistický spolek AutoMat. Já jakožto cyklista k tomu naopak volám
Jako hráč a fanoušek fotbalu si pamatuji spoustu různých politických gest či nápisů, které byly k vidění při oslavách gólů. Když sleduji přípravy amerického olympijského
“Když se lidi utrhnou ze řetězu, máme velký průser,” říká ministr Blatný. Ano. Máte velký průser, který ještě nejste schopni zcela obsáhnout. Lidé vás už
Jsem obhájce opravdové SVOBODY PROJEVU. Souhlasím s tím, ze by měl mít každý právo říkat cokoliv bez trestněpravního postihu, pokud se nejedna o návod k
Několik stovek značek oznamujících hranice jednotlivých okresů změnilo přes noc svou podobu. Svobodní na ně pověsili plachtu, která vyzývá ke konci vlády krále Kazisvěta. Narážejí
Vláda už rok nehledá žádné šetrnější řešení a naposledy přistoupila dokonce ke zcela nelogickému a neefektivnímu uzavření všech okresů. Vyhlídky navíc nejsou optimistické. Dochází pouze
Nevážení. Vyřiďte prosím všem ostatním nemyslícím kolegům z vlády, že se mi ani po celonočním hledání v právních předpisech nepodařilo najít žádnou zákonnou definici sportovce nebo toho,
Čím se liší magie od přírodovědeckého zkoumání? Hromničky se zapalovaly na odhánění blesků, dokud objev bleskosvodu neprokázal, že to je blbost. Někteří šílenci donekonečna opakují
Vláda přikázala pracovní povinnost lékařům a zdravotním sestrám z ambulantní sféry, aby pomohli se zvládnutím náporu pacientů s covidem-19. Praktickou realizaci přesunula na hejtmany. O
Kolegové, dámy a pánové, dneska ráno, když jsem se zúčastnil ranního hlášení lékařů po nedělní 24 hodinové těžké službě na interně v chebské nemocnici, jsem si