Velikonoce s Berany se vydařily skvěle

Velikonoce s Berany se vydařily skvěle

Strana svobodných občanů (Svobodní) uspořádala dnes VELIKONOCE S BERANY – aneb zábavné odpoledne (nejen) pro děti. Na akci přišlo do Pivovaru Pernštejn v Pardubicích několik stovek lidí, zejména rodin s dětmi.

Srdce dětí si pochopitelně získal kouzelník a doslova je uchvátila Inka Rybářová se svým hodinovým programem (více na www.inkarybarova.cz). Paní Inka se netajila svými sympatiemi ke Svobodným, takže se její příznivci mohou na ni těšit i na některé z našich dalších veřejných akcích.

Ve dvou blocích se návštěvníkům představili i čtyři kandidáti Svobodných do Evropského parlamentu: Jiří Payne (č. 1, Praha), Benjamin Kuras (č. 2, Praha), Alena Šedivá (č. 5, Středočeský kraj) a Tomáš Kaláb (č. 21, Pardubický kraj). S lidmi si přijel popovídat i předseda Svobodných Petr Mach.

Závěr patřil rocku v podání skvělé kapely Memphis, která předvedla vysoce profesionální výkon. Sympatičtí muzikanti prokázali, že právem vyhráli jen před pár dny (4.4.) Karvinský Woodstock (více viz web kapely Memphis). Návštěvníci se skvěle bavili až do večera.
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31