Svobodní hlasují o novém vedení

Svobodní hlasují o novém vedení

Strana svobodných občanů zahájila volbu Republikového předsednictva. Volba probíhá prostřednictvím zabezpečeného systému na internetu. Republikovému předsednictvu končí mandát podle stanov Svobodných do tří měsíců od voleb do Sněmovny, které se konaly 29. května 2010.

Dosavadní předseda ekonom Petr Mach je jediným kandidátem na předsedu. O post místopředsedy se uchází kromě dosavadních čtyř místopředsedů - poradce prezidenta Jiřího Payna, filosofa Miloslava Bednáře, tajemníka nadačního fondu Jaroslava Bachory a bloggera Františka Matějky – další čtyři kandidáti: student ekonomie a poradce předsedy strany Radim Smetka, předsedkyně Jihočeského krajského sdružení a písecká podnikatelka Eva Veselá, předsedkyně Karlovarského krajského sdružení geoložka Gabriela Licková a otrokovická zastupitelka a majitelka cestovní kanceláře Věra Hubená. Zvoleni budou v jednokolové volbě čtyři kandidáti s nejvyšším počtem získaných hlasů.

Během voleb, které trvají až do 23.8. mají členové možnost s kandidáty diskutovat na diskusních stránkách přístupných jen pro členy strany.

Petr Mach
16.8.2010
www.svobodni.cz

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31