Svobodné povede Petr Mach

Svobodné povede Petr Mach

Předsedou Svobodných se stal Petr Mach. Rozhodli o tom členové strany v elektronickém hlasování, které skončilo 22. ledna ve 20.00. Petr Mach získal v tajné volbě 301 hlasů. Jeho vyzyvatelé Martin Pánek 128 hlasů a Irena Steinhauserová 58 hlasů.

Děkuji členům Svobodných, že mě zvolili předsedou strany pro období do příštích voleb. Jsem rád, že členové volbou dali jasně najevo, že chtějí, aby Svobodní ve volbách prosazovali obě svá důležitá témata – jak vizi liberálního státu s nízkými daněmi, tak vizi suverénní České republiky. Svobodní nabídnou voličům ve volbách do Poslanecké sněmovny zásadní snížení daní, referendum o členství v EU a také svobodu pro každého člověka žít si svůj vlastní život a bez překážek usilovat o vlastní štěstí. Napneme teď společně všechny síly, abychom překonali hranici pět procent a dostali se do Sněmovny. Paní Ireně Steinhauserové, která je odbornicí na oblast domácího vzdělávání, jsem nabídl, aby byla odbornou mluvčí Svobodných pro oblast školství. řekl nově zvolený předseda Petr Mach.

„Gratuluji Petru Machovi ke zvolení předsedou Svobodných a přeju mu, aby dovedl Svobodné jako liberální stranu do Sněmovny,“ uvedl Martin Pánek.

Blahopřeji staronovému předsedovi ke zvolení. Je skvělé, že nejasnosti se vyjasnily. Jsme sjednoceni a posíleni jdeme do voleb,“ komentovala výsledky Irena Steinhauserová.

Petr Mach (41) vystudoval VŠE, je ekonomem, vysokoškolským pedagogem. V roce 2014 byl zvolen poslancem Evropského parlamentu. Členem Svobodných je od samého počátku, v roce 2009 stranu založil.

KONTAKT:
Martin Rumler
tiskový mluvčí Svobodných
e-mail: mluvci@svobodni.cz
telefon: 773 697 985
www.svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31