Na pozvání Svobodných přijíždí do Prahy Lord Christopher Monckton

Na pozvání Svobodných přijíždí do Prahy Lord Christopher Monckton

Na pozvání Strany svobodných občanů přijíždí do Prahy místopředseda Strany britské nezávislosti (UKIP) Christopher Monckton. V Praze bude od 27.5. do 31.5.

Strana svobodných občanů vedená Petrem Machem má úzké přátelské vazby s britskou UKIP vedenou europoslancem Nigelem Faragem. Obě strany spojuje jak úsilí o nezávislost jejich zemí na EU a preference členství v Evropském sdružení volného obchodu, tak kritika regulací ve jménu boje s globálním oteplováním.

Christopher Monckton bude hlavním hostem Republikového sněmu Svobodných 28. 5. v Praze, kde vystoupí s projevem na téma „Krize EU“. V neděli vystoupí s přednáškou „Podvod s globálním oteplováním“ v prostorách pražského Golem klubu na přednášce pořádané think tankem reformy.cz. V pondělí přijme Lorda Moncktona na Hradě prezident Václav Klaus a večer bude mít přednášku pro studenty Vysoké školy ekonomické.

Christopher Monckton, bývalý novinář a poradce britské premiérky Margaret Thatcherové je přední kritik globálně-oteplovacího hnutí. V roce 2010 se stal místopředsedou UKIP. Životopis zde.

Petr Mach
tel. 773697983, mach@svobodni.cz
20.5.2011
www.svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31