Liberečtí Svobodní zvolili své vedení

Liberečtí Svobodní zvolili své vedení

V Liberci zasedal ustavující sněm sdružení Strany svobodných občanů (Svobodní) Libereckého kraje ve čtvrtek 9. dubna. Republikové předsednictvo svolává dle Stanov postupně všechny krajské ustavující sněmy, které volí své vedení – předsedu a místopředsedy – a tím zahájí de facto svoji činnost.

Předsedou Libereckého sdružení Svobodných byl zvolen Rostislav Miler (39 let, manažer, Jablonec nad Nisou). Liberecký sněm dále zvolil čtyři místopředsedy – stali se jimi: Jakub Špeta (25 let, Turnov), Vladislav Nejedlý (25 let, student a publicista, Turnov), Michal Chrvala (26 let, podnikatel, Jablonec nad Nisou) a Petr Dvořáček (26 let, dotační poradce, Liberec).

"Jednoznačnou prioritou je pro nás zapojení všech našich členů a registrovaných příznivců do kontaktní kampaně. Chceme oslovovat voliče přímo, což bude od nás vyžadovat mimořádné osobní nasazení. Jsme však přesvědčeni, že právě férová a otevřená kampaň nám přinese úspěch," řekl po sněmu za Liberecké vedení místopředseda Špeta.

Před samotným sněmem se jako obvykle konala beseda předsedy strany Petra Macha s občany. Diskuse se vedla především o tématech, jako je Lisabonská smlouva, současná politická situace, volby do Evropského parlamentu jaké jsou názory strany na různá politická témata.

Krajská sdružení Svobodných se již ustavila téměř ve všech krajích ČR. V nejbližších dnech se ještě sejde sněm Svobodných v kraji Karlovarském (14.4.).
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31