TZ: Svobodní koupili tisíce žárovek a rozdají je lidem.

TZ: Svobodní koupili tisíce žárovek a rozdají je lidem.

Strana svobodných občanů (Svobodní) se opět rozhodla vyjít vstříc lidem v České republice. Dne 1.9.2009 bude pořádat happeningy ve všech krajích a jako součást protestu proti mnohdy nesmyslným rozhodnutím EU, které jsou přijímány po tlakem lobbyistů a nikoli selského rozumu a skutečného zájmu lidí v jednotlivých státech, rozdají tisíce starých dobrých 100W žárovek, které neobsahují jedovaté látky.

„Velmi by mě zajímalo, co si za čas, až se nebudou smět prodávat žádné Edisonovy žárovky, dá 500.000.000 lidí v EU do obyčejné trouby nebo mikrovlnky, které jsou dnes už v každé rodině. Stejně tak jsem zvědav, jak zafungují ty jedinečné, životnímu prostředí „šetrné“ zářivky všude tam, kde díky úspoře elektrické energie mají lidé v domech a panelácích čidla pohybu a ta „jediná správná žárovka podle EU“ se nestihne ani rozsvítit, natož posvítit…,“ sdělil mluvčí strany František Matějka.

Svobodní zvou všechny občany České republiky na své happeningy v krajích a připomínají, že kdo si neopatřil 100W žárovky předem, má tímto poslední šanci!

Adresy a místa jednotlivých happeningů v krajích získáte u členů předsednictev zde:
www.svobodni.cz/kraje/

Dne 31.8.2009 budeme informovat o místech konání občany České republiky také na titulní straně www.svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

František Matějka

František Matějka

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31