TZ: Svobodní kandidují ve všech 14 krajích

TZ: Svobodní kandidují ve všech 14 krajích

Svobodní (Strana svobodných občanů) je mezi těmi politickými stranami, které podaly ve lhůtě do 26.8.2009 kandidátní listiny ve všech krajích České republiky, aby se ucházely o hlasy voličů v předčasných volbách do Poslanecké sněmovny.

Svobodní kandidují s heslem „Necháme Vám vaše peníze!“ a nabízejí radikální snížení daní a zároveň s tím i státních výdajů. Lídrem Svobodných v Praze je předseda strany, ekonom Petr Mach.

„Svobodní jsou novou politickou stranou o bezmála tisíci členech a čtrnácti krajských sdruženích. Ve volbách kandiduje v celé zemi přes 150 členů Svobodných. Svobodní jsou jedinou stranou, která navrhuje snížení daní a razantní seškrtání výdajů. Víme proč i jak zrušit vybrané daně a omezit státní přerozdělování. Chceme významně omezit rozhodování státu o životě občanů a vrátit legislativě obyčejný lidský rozum,“ uvedl Petr Mach na otázku co by vzkázal voličům.

Svobodní doufají, že získají mimo jiné také hlasy, které v minulých volbách propadly ve prospěch například hnutí Libertas, které ve volbách do EP zaštiťoval Vladimír Železný.

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31