Svobodní nabídli 200 poslancům a 81 senátorům tisícovku

Svobodní nabídli 200 poslancům a 81 senátorům tisícovku

Petr Mach podepisuje dopisy poslancům a senátorům

Svobodní poslali každé poslankyni i poslanci a každé senátorce i senátorovi dopis, ve kterém nabízejí k osvojení koncept Tisícovka pro každého pracujícího. Jde o zvýšení slevy na poplatníka daně z příjmu fyzických osob o 1000 korun měsíčně a sloučení platby daně a sociálního odvodu do jedné platby. Dnes už by členové dolní i horní parlamentní komory měli mít dopis k dispozici, Svobodní už dokumenty odevzdali na podatelnách Parlamentu ČR.

„Potěšilo by nás, pokud by kterýkoli zákonodárce náš návrh ve Sněmovně či Senátu předložil. Pokud by někoho z 281 poslanců a senátorů zaujal, jsme připraveni vyhotovit paragrafové znění tak, aby s jeho přípravou měl co nejméně práce a mohl ho v co nejkratší době předložit,“ uvedl předseda Svobodných a europoslanec Petr Mach.

„Velká daňová sleva“, neboli tisícovka měsíčně navíc pro každého, kdo pracuje, je celkem jednoduchý plán, který bez nutnosti velkých zásahů do zákonů sníží daně plošně všem, tedy ne jen vybraným skupinám, a který efektním způsobem zjednodušuje placení a výběr daní. Více najdete na tisicovka.svobodni.cz.

„Vyzýváme zákonodárce, aby si náš návrh osvojili a ještě do voleb udělali konečně něco užitečného. A pokud to neudělají, počkáme si a navrhneme to, až zasedneme ve Sněmovně,“ řekl Petr Mach.


KONTAKT:
Martin Rumler
tiskový mluvčí Svobodných
e-mail: mluvci@svobodni.cz
telefon: 773 697 985
www.svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31