Svobodní: Kalousek? Jako když zloděj křičí, chyťte zloděje!

Svobodní: Kalousek? Jako když zloděj křičí, chyťte zloděje!

Nová strana TOP09 ve své předvolební kampani vyzývá prostřednictvím billboardů s Miroslavem Kalouskem „Buďme konečně odpovědnými hospodáři“. Svobodní považují tato sdělení za výsměch do očí lidem v České republice.

Svobodní považují Miroslava Kalouska za hlavní postavu polistopadové politické éry, která se podílela na zadlužování České republiky a nehospodárných výdajích státu. Za posledních 15 let vzrostl státní dluh za jeho osobního přispění ze 150mld na téměř 1.200mld, naše země přitom nesplatila ani korunu svého dluhu a každý rok si jen na úroky musí půjčovat další desítky miliard korun! Snahu Kalouska o vymanění se z této odpovědnosti založením TOP09 považují Svobodní za pokryteckou.

„Pan Kalousek nese osobní odpovědnost za letošní dvousetmiliardový deficit, on neodpovědně nadhodnotil daňové příjmy v době, kdy bylo jasné, že přichází hospodářský útlum. Dnes se proto nemůže vydávat za dobrého hospodáře. Lidé jako je on by už nikdy neměli mít možnost sestavovat rozpočet této země,“ uvedl předseda Svobodných Petr Mach.

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31