Svobodní k výsledkům rakouských prezidentských voleb

Svobodní k výsledkům rakouských prezidentských voleb

Petr Mach, předseda a europoslanec:

Velmi těsně vyhrál kandidát rakouských Zelených nad kandidátem rakouských Svobodných. Pevně doufám, že multi-kulti rakouská vláda, nad kterou visí Damoklův meč v podobě možného vítězství rakouských Svobodných v parlamentních volbách, bude hlasovat spolu s Českou republikou proti dalším migrantským kvótám Bruselu. Jestli ne, dají vládní politici rakouským Svobodným do klína vítězství v příštích parlamentních volbách.

František Matějka, místopředseda:

Volby prezidenta Rakouska považuji za přelomové. Téměř polovina rakouských voličů v nich ve skutečnosti vystavila účet nejen dosavadní vládě a její politice, ale prostřednictvím kandidáta Svobodných Norberta Hofera i EU. Stálý trend vzestupu obliby Svobodných je předzvěstí výrazných změn v rakouském parlamentu. Je zároveň dalším důkazem, že změny politického kurzu, směřující k návratu větší míry suverenity a svrchovanosti členských států EU, jsou možné a na spadnutí.

Karel Zvára, místopředseda:

Věřím, že vítěz vedle prosazování vlastního názoru vezme v úvahu i důvody, pro které téměř polovina voličů hlasovala pro druhého kandidáta. Tedy, že bude jednat v zájmu občanů Rakouska bez ohledu na to, pro koho hlasovali.

 

Praha 23. května 2016

Kateřina Kašparová
tisková mluvčí Svobodných

e-mail: kasparova@svobodni.cz
telefon: 736 530 384
 

 

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31