Svobodní a Soukromníci podepsali koaliční dohodu v Karlovarském kraji

Svobodní a Soukromníci podepsali koaliční dohodu v Karlovarském kraji

Dnes vznikla další koalice pro krajské volby. Smlouvu o spolupráci ve volbách do zastupitelstva Karlovarského kraje podepsali předseda karlovarských Svobodných Jiří Pánek a předseda Krajské rady Soukromníků v KV kraji Petr Jurča.

„Důvodem pro spojení je blízký politický program a víra, že společně budeme silnější. V krajském zastupitelstvu bude naší společnou snahou úsilí za účelné používání peněz z rozpočtu kraje. Doufám, že v případě dobrého volebního výsledku dokážeme mít politický vliv na dění v našem kraji a znemožníme, aby kraj vedli sociální demokrati nebo dokonce komunisti,“ komentoval dohodu Jiří Pánek ze Svobodných.

„Máme společné cíle – především v tom, aby kraj byl méně byrokratický, aby ubylo regulací, a když   už musejí být nějaké dotace, tak aby byly mnohem přehlednější. Společnými silami můžeme tyto problémy v kraji řešit. Naším cílem je uspět co nejvíc, abychom měli několik zastupitelů a mohli ovlivňovat dění v kraji ku prospěchu všech slušných  a pracovitých lidí,“ dodal Petr Jurča za Soukromníky.

Koaliční dohoda v Karlovarském kraji je už sedmá v pořadí. Dosud byly uzavřeny smlouvy v kraji Středočeském, Pardubickém, Královéhradeckém, Jihomoravském, Zlínském a Ústeckém.

Karlovy Vary 4. dubna 2016

TZ ke stažení ve formátu PDF zde

Kateřina Kašparová
tisková mluvčí Svobodných

e-mail: kasparova@svobodni.cz
telefon: 736 530 384

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31