Šrámek: Brexit jede dál…

Šrámek: Brexit jede dál…

Šéf Evropské komise Juncker a spol. chtějí rozjet kampaň, placenou z daní každého členského státu, tedy i všech občanů EU, aby se znovu mohli Britové rozhodnout, že nechtějí z EU ven – to mi připomíná podlé jednání EU během referend k Evropské ústavě, resp. Lisabonské smlouvě, kdy se jednostranně kampaňovalo, dokud referenda nedopadla podle přání byrokratů v EU.

Ale jak je vidět, Britové, resp. britský parlament respektuje vůli svých občanů a pokračuje v Brexitu.

Jen tak dál, potřebujeme pozitivní příklady, že se lze vzepřít zlovůli EU a jejím zrůdným představám o Eurosojuzu a jedné byrokratické vládě euroelit.

V tomto kontextu je potřeba vidět i volbu prezidenta ČR. I když jsou oba no… ani jednoho bych tam nechtěl, karty jsou rozdané. Takže nejvíc povyku ze strany byrokratů EU je proti Zemanovi. A to dlouhodobě.

Nezapomínejte, že ve jménu pestrosti Evropy, která zde je právě díky rozdílům a danostem jednotlivých národů tohoto kontinentu, tu pestrost chce EU přílivovou vlnou především homogenní kultury zničit. Prostě homogenní kultura zničí pestrost.

Závěr je na vás, milí spoluobčané, kteří koukáte za horizont více let a za hranice, mně tak milované ČR, kde mám své kořeny, hroby svých předků, které jsou opatřeny kříži, jakožto symboly křesťanské tradice Evropy.

Ivan Šrámek,
člen Republikového výboru Svobodných

Články vyjadřují pouze osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem Svobodných, pokud není uvedeno jinak.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31