Prezidentské hašteření různých komunistů

Prezidentské hašteření různých komunistů

Budeme volit osmičku. Teda kecám prezidentku. Nebo spíš eurofilní kandidáty. Ti co jsou proti naší eurodemokracii připuštěni do voleb nebyli. Teď mluvím hlavně o exekutory vydírané Rohanové.

Nejlepší kandidátkou je prý matróna co proslula kšeftama s diplomy, následovaná oligarchou a generálem který daroval obranyschopnost země ukrajincům.

Ostatní jsou rozsudkem NSS vyloučeni. Tedy kromě systémových komunistů jako je Fischer, Hilšr a bývalý komunista Zima. Co prosazují? Jaký je mezi nimi rozdíl? To ví pouze hvězdy. EU však všichni bez rozdílu milují.

Nebudu vám lhát naše demokracie rozhodně nevzkvétá. Nebo mi budete oponovat Baštou? Bývalým členen ČSSD a podporovatelem Lisabonské smlouvy? Nyní kandidujícího za demokratickou SPD? Myslíte, že jsem tak moc chytrý, abych mohl takový závěr přijmout?

Proč si myslíte, že neexistuje alternativa, která chce odmítnou tuto unii? Čeho se bojíte? Že nenasbírá potřebný počet hlasů? To rozhodne české vnitro, ne voliči! Jen svobodní měli přes 80 tisíc hlasů v minulých volbách do EP! A to je ještě seřízli na půlku. Takže kde ty hlasy jsou? Asi bydlí ve stanu.

Celá volba prezidenta je totálně zfixlovaná a to si ještě beru servítky. Skoro to vypadá, že hledáme toho největšího idiota ze všech a přitom ještě křiváka. Kvalifikační kritérium je pouze titul z vysoké. Klidně toho co pozve vojska varšavské smlouvy. Tentokrát však z druhé strany.

Jděte s vaší demokracií na záchod! Tam to sice smrdí výkaly, ale s tím se tam počítá. Radši se dám na druhou stranu. Jsem asi republikán!

Tomáš Vochozka

Články vyjadřují osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem strany, pokud není uvedeno jinak.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31