Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Poslanci žádají vládu o pozastavení činnosti Svobodných. Nebyl důvod.

Poslanci žádají vládu o pozastavení činnosti Svobodných. Nebyl důvod.

Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR odhlasovala návrh vládě na pozastavení činnosti Strany svobodných občanů.

Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR dnes hlasováním odsouhlasila návrh vládě na pozastavení činnosti Strany svobodných občanů pro „nedodání výroční zprávy“, kterou Svobodní do parlamentu prokazatelně dodali den po státním svátku 1. dubna, tedy dne 2. dubna 2013 a která je včetně razítka sněmovny vyvěšena na webu Svobodných (https://svobodni.cz/media/stanoviska-strany/1735-svobodni-zverejnuji-vyrocni-zpravu-rok-2012-skoncili-se-ziskem-384-tisic-kc).

Tímto politickým rozhodnutím se Strana svobodných občanů zařadila k desetitisícům občanů v této zemi, kteří musí denně čelit šikanózním zákonům a jejich likvidačním výkladům ze strany politiků a úředníků.

Svobodní považují toto politické rozhodnutí parlamentu za pokus zlikvidovat nepohodlnou politickou konkurenci, která  se nechce smířit s nastolováním socialismu v ČR, soustavně  kritizuje socialismus v Evropské unii a jejíž myšlenkám se dostává stále silnější podpory.

Pro pozastavení činnosti Svobodných hlasovali s jedinou výjimkou všichni přítomní poslanci z ODS, TOP09, VV, ČSSD, KSČM. Jediný, kdo hlasoval proti, je poslanec za ČSSD Miroslav Váňa.

Ing. Petr Mach, PhD., předseda Svobodných, 15.5.2013

Za správnost:

Irena Válová, mediální zástupce
736 530 384

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31