Poděkování voličům

Poděkování voličům

Děkuji všem voličům za hlasy, které vynesly Svobodné nad pětiprocentní hranici a mně získaly mandát v Evropském parlamentu. Jsem šťastný z toho, že se nám společným úsilím podařilo to, co mnozí považovali za nemožné.

Založili jsme stranu na pevných myšlenkách a principech. Obešli jsme se bez peněz od tajemných sponzorů, stranu jsme vybudovali zdola. To vlastně nemá v historii České republiky obdoby! Těmito volbami jsme se stali pevnou součástí české politické scény.

Všem slibuju, že od svých myšlenek neuhneme. Stranu svobodných občanů jsme založili právě proto, že jsme neměli koho volit.

Do stanov jsme zabudovali princip primárek, který nás chrání před tím, aby naši stranu využili lidé jiných myšlenek jako výtah k moci. Svobodní zůstanou stranou postavenou na myšlenkách svobody a odpovědnosti.

Volby vlastně potvrdily správnost primárek – voliči svými hlasy jen potvrdili výsledek kandidátky vzešlý z primárek.

Máme posilující voličské jádro. Přibývá lidí, kteří pevně věří v myšlenky svobody a omezené státní moci a kteří dokázali pro volbu Svobodných získat mnoho lidí ze svého okolí.

Měli jsme dobře vedenou volební kampaň a mluvili jsme s tisíci lidmi na náměstích našich měst.

Tyto volby znamenají začátek působení Svobodných v české politice. Začátek plnění našeho snu o prosperující a šťastné zemi, zemi s nízkými daněmi, zemi bez dotací a zadlužování, zemi, kde je moc politiků omezena a lidé mohou svobodně usilovat o vlastní štěstí.

Děkuji Vám a jdeme společně dál!

Petr Mach

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31