Nigel Farage pozdravil demonstranty před irskou ambasádou v Praze

Nigel Farage pozdravil demonstranty před irskou ambasádou v Praze

Nigel Farage pozdravil prostřednictvím Petra Macha demonstranty před irskou ambasádou

Svobodní se ve čtvrtek v podvečer zúčastnili před irskou ambasádou akce na podporu lidu Irska v  boji proti Lisabonské smlouvě v referendu, pořádané sdružením D.O.S.T.

Předseda Petr Mach přednesl osobní pozdrav a přání dlouholetého předsedy britské UKIP a europoslance Nigela Farage demonstrantům před irskou ambasádou.

„Vážení přátelé! Je mi líto, že zde dnes s Vámi nemohu být osobně a spolu s vámi manifestovat před velvyslanectvím Irské republiky v Praze. Toto vyjadřování nesouhlasu s elitami EU, které slouží jen samy sobě, je v zájmu občanů nejen z Irské republiky. Můžete si však být jisti, že já tento postoj též manifestuji obyvatelům britských ostrovů každý den, co mi síly stačí,“ napsal Nigel Farage Petru Machovi.

Postoje pana Nigela Farage jsou mi blízké. Svobodní vznikli ze stejných důvodů jako UKIP ve Velké Británii. Věřím v další hlubší spolupráci našich stran,“ doplnil předseda Petr Mach. „Zároveň jsem rád přijal pozvání do Dublinu na tiskovou konferenci irských odpůrců Lisabonské smlouvy v pondělí dne 28.9.2009,“ dodal.

Závěrečnou akcí této společné iniciativy je Pochod na hrad dne 3.10.2009, který začíná před irským velvyslanectvím v 15:00.

Tiskový tým Svobodných
František Matějka
mobil: +420 777 077 158
email: tiskove@svobodni.cz
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31