LADISLAV JAKL: Poděkování a prosba Svobodným

LADISLAV JAKL: Poděkování a prosba Svobodným

Vážení kolegové, milí přátelé, 

rád bych Vám ještě jednou poděkoval za úsilí, se kterým už několik let hájíte hodnoty a ideály, kterým věřím i já. Nebýt vás, nikdo jiný by to na naší politické scéně nedělal. Proto jsem byl i nadále zůstanu vaším příznivcem a to nejen formálním. Svou přízeň jsem připraven kdykoli jakkoli dát veřejně opět najevo.

Chci Vám také poděkovat za podporu mé kandidatury na úřad prezidenta republiky, vyjádřenou nejen Vašimi primárkami, ale také aktivitou stovek z vás při sbírání podpůrných podpisů. Toto sbírání není snadným úkolem a mnozí z Vás to už dobře ví.

Od momentu zahájení sběru přibývá denně asi 70 podpisů. To není málo a je za tím hodně úsilí. Nyní, po skončení prázdnin a zahájení horké kampaně před krajskými a senátními volbami, se toto denní číslo určitě zvětší, možná zdvojnásobí.

Abychom ale do konce října dosáhli na zákonem stanovený počet 50 000 podpisů, musel by se počet denně nasbíraných podpisů od dnešního dne nikoli zdvojnásobit, ale zdesetinásobit na nějakých 700 denně. Je jasné, že dosavadní metody na to nestačí. Je proto čas na nové nápady a nové aktivity. Jde nám přece o totéž: aby naše společené myšlenky v rámci prezidentské kampaně zazněly pořádně nahlas.

 

Proto Vás všechny prosím, poďme společně přemýšlet nad čímkoli, co by dosavadní účinnost sběru zvedlo na novou úroveň.

Děkuji všem a přeji pořádný úspěch v podzimních volbách.  

Váš Ladislav Jakl


 


Ladislav Jakl je kandidátem Svobodných na prezidenta republiky. Podpořte prosím kandidaturu Ladislava Jakla podpisem pod petici. Podpisový arch si můžete vytisknout zde: https://svobodni.cz/files/docs/petice-jakl.pdf nebo navštivte jedno z více než 50 podpisových míst.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31