Jak se stát členem či příznivcem Svobodných

Jak se stát členem či příznivcem Svobodných

Pokud souhlasíte s myšlenkami, které prosazují Svobodní, pokud chcete úsporný stát, který se nezadlužuje, který nezvýhodňuje jedny na úkor druhých, který nechává lidem svobodu a nespoutává je vysokými daněmi a nadbytečnými regulacemi, pokud chcete, aby byla nezávislá Česká republika zapojena do volného obchodu v Evropě, ale nepodléhala evropskému přerozdělování peněz a záplavě směrnic EU, přidejte se k nám!

Společně můžeme urychlit okamžik, kdy začneme opět směřovat ke společnosti svobodných občanů.

Jako členové či příznivci budete spoluutvářet politický program Svobodných, budete s námi moci kandidovat ve volbách, hlasovat o našich kandidátech nebo jen podpoříte finančním příspěvkem šíření našich myšlenek.

Svobodní jsou stranou, která stojí na principech svobody, osobní odpovědnosti a spravedlnosti.

Členský příspěvek na kalendářní rok činí 1000 Kč (pro studenty a seniory 300 Kč). Příznivecký příspěvek činí minimálně 100 Kč. Příspěvky nových členů a příznivců uhrazené po 1.10. platí automaticky na zbytek letošního roku i na příští rok. V případě příznivce jen vyplníte formulář a budete vyzváni k uhrazení příspěvku. V případě členské přihlášky budete požádáni o odeslání podepsané přihlášky našemu krajskému předsednictvu, které bude rozhodovat o vašem členství.

Registrační formulář člena Registrační formulář příznivce

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31