ČESKÁ MÉDIA.cz: Sdělovací prostředky – s námi, nebo proti nám ?

ČESKÁ MÉDIA.cz: Sdělovací prostředky – s námi, nebo proti nám ?

Když dnes půjdete k volbám, tak nemáte na výběr. Můžete volit pouze oranžovomodré sele, které se na oko ostýchá napít z rudého koryta. Oranžová část zadlužuje naši zemi v populistické snaze o moc, bez ohledu na odpovědnost – bohužel za potlesku lidí, kterým se zdá, že styl bohatým brát a nicnedělajícím dávat je ekonomická výhra. Pravice u nás takřka neexistuje a modří reprezentanti ztratili důvěru už před časem.

Pravda, je zde ještě menší zlo, které mělo rozředit nevolitelnost. Zelená frakce, která na nesmyslných argumentech vyzdvihuje nerentabilní zdroje energie a zdražuje nám všem ty stávající. Jedno mají ale společné, nikdo z nich nejedná pravicově ve prospěch pracovitých lidí. Všechny tyto strany jsou požírány vnitřními sváry, do kterých volič, který je jednou zvolil nemá šanci zasáhnout.

V této době vznikla i nová strana, založená na demokratických principech a na neustálém přístupu všech svých voličů a příznivců. V této straně může volič a registrovaný příznivec vždy vyjádřit svou vůli pro volené funkce uvnitř strany – má samozřejmě možnost i sám kandidovat. Od prvního ustavujícího sněmu Strany Svobodných Občanů jsem u jejího vzniku a čím více se ukazuje logika a transparentnost této strany tím méně o ní mají média zájem – v některých je dokonce publikování o této straně potlačeno.

Právě dnes, kdy mají lidé vědět o všech alternativách by měla mít média za povinnost jim tyto alternativy zprostředkovat. Vznikla strana v jejímž vedení jsou zdatní ekonomové a uvažující lidé, kteří nám mohou mnohé nabídnout. Strana Svobodných Občanů již má ve většině krajů své zastoupení a tím máte blízko k informacím i Vy. Svobodní jsou typem strany založené na férovém přístupu, odpovědnosti a svobodě.

Nicméně již nyní je jasné, že bez skandálů, opilých představitelů stran, vulgárních výrazů a extremismu nemá normální politická strana v médiích místo. Věřím ,že to pomůžeme všichni změnit a uvědomíme si podstatu demokracie ,ve které musíme hledat a vyslechnout všechny názory a vybrat ty nejlepší.

Jakákoliv vláda nyní nastoupí, tak bude muset udělat nepopulární kroky, které jsou nezbytné pro budoucnost – můžeme si tedy jen přát aby k tomu našla budoucí vláda odvahu a nepokračovala v rozkrádání, nesmyslném a neefektivním přerozdělování pouze v zájmu své moci a ekonomiky neznalých voličů.

Neonacisti, komunisti a jiná pakáž má v médiích více prostoru než seriózní strana ekonomů – zajímá někoho proč tomu tak je?

Přemysl Kahoun, ceska-media.cz
Publikováno s laskavým svolením autora.

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31