VODIČKA: Přispějí důvěřivci v euro na volební kampaň Svobodných?

VODIČKA: Přispějí důvěřivci v euro na volební kampaň Svobodných?

Vážení členové a příznivci, je tu příležitost, jak přispět na krajské a senátní volby alespoň několik stokorun. Jde o sázkovou investici, která se s malým rizikem musí vyplatit. Vysvětlím její princip: někdy před 2 měsíci vypsala sázková kancelář Fortuna sázku „Opustí některý stát Eurozónu do 31. 12. 2012?“ Já, ačkoli nejsem příznivcem hazardu, jsem si byl jist, že tato situace nastane a vsadil jsem dne 2. prosince 2011 na „ano“ 100,- Kč. Při kursu 3,3 obdržím 330 korun. Včera jsem se šel podívat na kurs „ano“ a byl už jen 1,9 ! Vsadil jsem tedy částku 500 Kč s očekávanou výhrou 950 korun.

Vyzývám tedy členy a příznivce k tomuto téměř bezrizikovému kroku: vsaďte stejně jako já 500 korun, po výhře si je nechte a 450 Kč pošlete na volební kampaň. Nic neproděláte. Těm, co to vidí jako příležitost k rychlému zbohatnutí a jsou hráči, radím vsadit hodně. Ti, kteří mají odpor k této investici, mohou poslat na účet Svobodných rovnou těch čtyřistapadesát korun.

Věřte tomu, že Fortuna snížila kurs ne proto, že se rozpad eurozóny blíží, ale zejména proto, že většina rozumných lidí vsadila na „ano“ a tak si sázková kancelář jen chce snížit svou ztrátu. Já osobně nečekám na výhru a peníze zítra na konto Svobodných posílám.

Milan Vodička je členem Svobodných a kandidátem do primárek, ve kterých se bude vybírat kandidát do Senátu v obvodě Benešov

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31