Unikátní zlatá medaile Svobodných! VYHRAJTE JI!

Unikátní zlatá medaile Svobodných! VYHRAJTE JI!

Svobodní dnes na konferenci Cesta ke svobodné společnosti představí médiím unikátní zlatou medaili z ryzího zlata o váze 1 troyské unce (31,1 gr.), raženou ČESKOU MINCOVNOU  k 70. výročí úmrtí T. G. MASARYKA.

Seznamte se s programem a cíli Svobodných a soutěžte o tento unikát v ceně několika desítek tisíc korun, kterého bylo vyraženo v České republice pouhých 500 ks.

Hledáním odpovědí na otázky vědomostní soutěže Svobodných v novinách se například dozvíte, proč tato strana z iniciativy nespokojených občanů vznikla, jak chce realizovat svůj ekonomický program s nulovým zdaněním zaměstnanců a živnostníků, proč a jak mají lidé získat se Svobodnými více svobody v rozhodování o svém životě, proč a jak musíme zastavit nezodpovědné zadlužování naší země a zrušit řadu zbytečných úřadů, zákonů, vyhlášek a regulací… a mnoho dalších zajímavých a důležitých informací.

Vědomostní soutěž bude vyhlášena v prvním čísle Svobodných novin v rámci předvolební kampaně. Očekávejte je ve Vašich schránkách! Poznejte nás, soutěžte s námi, pojďte s námi k volbám a neváhejte, volte Svobodné! Necháme Vaše peníze a budete si svobodně rozhodovat, co s nimi uděláte. Svobodný, politiky nezregulovaný živnostník, zaměstnanec a občan obecně – to je jediná skutečná cesta z každé krize!

Nechte se ve volbách opět koupit, tentokrát ovšem nikoli dotacemi, dělením medvěda nebo i touto třešničkou na dortu v podobě zlaté mince, ale programem Svobodných!

Místem konání je Národní dům na Vinohradech, nám Míru 9, Praha 2 od 14 do 19 hodin.
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31