Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Protest proti biopalivovému lobbingu

Protest proti biopalivovému lobbingu

Strana svobodných občanů pořádá protest proti biopalivovému lobbingu.

Demonstrace se uskuteční ve čtvrtek 27.5.2010 od 9:30 hodin na Malostranském náměstí v Praze nedaleko budovy Poslanecké sněmovny, v termínu, kdy se poslanci pokusí přehlasovat veto Prezidenta republiky.

Na shromáždění promluví několik poslanců, kteří nemíní hlasovat proti prezidentskému vetu a kteří Svobodným vyjádřili podporu – mj. poslanci Eva Dundáčková, Jan Schwippel, Juraj Raninec a Alena Páralová. Svobodní také předají místopředsedkyni Poslanecké sněmovny Miroslavě Němcové petiční archy s peticí občanů, kteří se na adrese www.stopzdrazovani.cz postavili proti zákonům zvýhodňujícím biopaliva a solární elektrárny na úkor spotřebitelů.

Demonstraci proti biopalivovému lobbingu svolává Petr Mach, předseda Svobodných.

Tiskové sdělení Svobodných k prezidentskému vetu biopaliv: https://svobodni.cz/clanky/svobodni-vitaji-prezidentovo-veto-biopaliv/

Biopaliva škodí životnímu prostředí, což uznávají už i studie Evropské unie, ničí motory a zdražují pohonné hmoty. Jsou jen v zájmu lobbistů jako je Andrej Babiš“, uvedl předseda Svobodných Petr Mach.

Petr Mach
25.5.2010
www.svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Nejnovější video

Lidé mi říkají, že chtějí z EU vystoupit, říká Libor Vondráček, předseda Svobodných. Od občanů prý na ulicích českých měst slýchá především stížnosti na Green Deal a na rostoucí životní náklady. Proč je Libor Vondráček proti přijetí Ukrajiny nebo Turecka do EU? Co mu vadí na Petru Fialovi a způsobu, jakým český premiér hájí národní zájmy v Bruselu? Jak si nyní EU může sáhnout na peníze přímo z kapes jednotlivých lidí? A na jaké nebezpečí se v EU po migrační krizi z roku 2015 zapomnělo? Podívejte se na celou epizodu.

Oblíbené štítky

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31