Plzeňští Svobodní znovu zvolili své vedení

Plzeňští Svobodní znovu zvolili své vedení

Ve středu 29.4.2009 se v Plzni konal krajský sněm Plzeňského kraje v salonku restaurace Alfa. Hlavním bodem programu byla volba předsedy krajského sdružení. Drtivou většinou hlasů přítomných členů byl do čela krajského sdružení opětovně zvolen Petr Štillip. O rezignaci (po prvním zvolení) a následném očištění P. Štilipa viz zde.

Dále se Plzeňský sněm zabýval předvolební kampaní pro volby do EP za účasti místopředsedy strany a lídra kandidátky Jiřího Payna a místopředsedy Jaroslava Bachory.

„Jsem velice rád, že jsem se mohl opětovně ucházet o tento post a že jsem počtem hlasů získal tak silný mandát. Děkuji všem členům a příznivcům, kteří mě podporovali i po mé rezignaci,“ řekl bezprostředně po svém zvolení staronový předseda Plzeňských Svobodných Štillip. Chce se zaměřit na rozšíření členské základny a příznivců a o jejich zapojení do předvolební kampaně pro volby do EP a předčasných parlamentních voleb: “Chystáme akce na rozdávání novin a dalších volebních materiálů, které se budou opakovaně konat po celém kraji. V úterý 5.5. budeme číst Lisabonskou smlouvu. Této akce se zúčastní lídři kandidátky do EP pan Payne a pan Kuras.

Fotografie z Plzeňského sněmu vyšly v Plzeňském deníku

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Jiří Payne

Jiří Payne

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31