Ladislav Jakl: Můj politický program

Ladislav Jakl: Můj politický program

Politické zásady, s nimiž se ucházím o možnost kandidovat na prezidenta republiky:

1) Jsem proti násilným kolektivismům, potlačujícím svobodu a vážnost jednotlivce.

2) Jsem proti extrémistické zelené ideologii, jejíž hlasatelé pod záminkou péče o zdravé životní podmínky vnucují společnosti brutální regulace, na kterých vydělávají s nimi spřízněné zájmové skupiny.

3) Jsem proti diskriminaci všeho druhu. Za příklad krajní diskriminace považuji legislativu, která sama sebe nazývá „antidiskriminační“. Jsem proti zvýhodňování některých obyvatel na úkor jiných.

4) Jsem pro svobodné tržní prostředí, ve kterém lidé mohou svobodně směňovat hodnoty a produkty svého úsilí na základě dobrovolnosti a vzájemné výhodnosti. Jsem proti postátňování a byrokratickému pokřivování rovných a svobodných tržních podmínek.

5) Jsem proti tomu, aby se státní mašinerie používala jako nástroj k prosazení vizí sociálního inženýrství proti vůli lidí.

6) Jsem proti ostrakizaci menšinových názorů a pokusům zcela je vytlačit z veřejného prostoru, šikanovat je, zakazovat a trestat. Jsem proti monopolizaci veřejného prostoru ve prospěch teroru politické korektnosti.

7) Jsem proti bezhlavému prosazování módních společenských trendů za cenu mrzačení tradičních a osvědčených hodnot.

8) Demokracie je možná jen v rámci demokratického státu, nikoli v rámci mezinárodní organizace. Jsem proti nahrazování demokratických mechanismů nástroji mezinárodního nátlaku a násilné unifikace.

Ladislav Jakl
Tisková konference Svobodných, 23. září 2012

Chcete nelevicového kandidáta na prezidenta? Podpořte prosím kandidaturu svým podpisem pod petici. Ladislav Jakl bude moci kandidovat, jen pokud nasbíráme 50 tisíc podpisů:

Petice za kandidaturu Ladislava Jakla na prezidenta:

https://svobodni.cz/files/docs/petice-jakl.pdf

(vyplněný arch prosím zašlete obyčejnou poštou na adresu Svobodní, Perucká 14, 120 00 Praha 2)

Podpisová místa: https://svobodni.cz/8-volebni-kampan/134-ladislav-jakl-2013/

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31