Konference: Evropa 25 let od pádu železné opony

Konference: Evropa 25 let od pádu železné opony

Petr Mach a Nigel Farage pořádají 12. listopadu 2014 v Evropském parlamentu konferenci "Evropa 25 let po pádu Železné opony", jejímž hlavním řečníkem bude prezident Václav Klaus.

 
Dalšími řečníky budou bývalý předseda slovenského parlamentu a europoslanec Richard Sulík, autor knihy Tragédie eura Philipp Bagus a hostitelé Petr Mach a Nigel Farage. Konferenci moderuje europoslanec Roger Helmer.
 
Konference začíná ve 13.30 a bude živě přenášena pod tímto odkazem.
 
 
Václav Klaus Bývalý prezident České republiky, autor a editor řady knih zabývajících se Evropskou unií, např. Evropská integrace bez iluzí.
 
Petr Mach Předseda Strany svobodných občanů a europoslanec. Autor knih Úskalí evropské integrace a Jak vystoupit z EU.
 
Nigel Farage Předseda Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP), předseda politické skupiny Evropa svobody a přímé demokracie (EFDD) v Evropském parlamentu a autor knihy Flying Free.
 
Richard Sulík Bývalý předseda Slovenské národní rady, předseda strany Svoboda a solidarita (SaS) a europoslanec. Autor publikace Euroval: cesta k socialismu
 
Philipp Bagus Profesor ekonomie na Univerzitě krále Juana Carlose a člen amerického Ludwig von Mises Institutu. Jeden ze 136 německých profesorů, kteří podali žalobu k německému ústavnímu soudu kvůli Evropské centrální bance. Autor knihy Tragédie eura.
 
Roger Helmer Europoslanec za UKIP, předseda klubu této strany v Evropském parlamentu. Autor knihy Sceptic at Large.
 
 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31