Děkujeme členům a příznivcům Svobodných za vydařené zahájení kampaně!

Děkujeme členům a příznivcům Svobodných za vydařené zahájení kampaně!

Mám radost, s jakou vervou zahájili 1. září členové a příznivci Svobodných v celé České republice volební kampaň a gratuluji k úspěchu všem, kteří se na jednotlivých akcích podíleli. Přesvědčili jsme se, že naše myšlenky i způsob nové komunikace s občany nacházejí příznivou odezvu.

Svobodní přes včerejší rozhodnutí Ústavního soudu budou dál podle aktuálních podmínek v kontaktu s lidmi jak v médiích, tak v ulicích. Pozastavení voleb udělalo samozřejmě čáru přes rozpočet naší straně i jednotlivým kandidátům. Pokusíme se ale novou situaci otočit ve výhodu a případný delší čas do voleb využít k oslovení většího počtu voličů. Letáčky kandidátů i další volební materiály jsou stoprocentně použitelné, ať již budou volby letos nebo příští rok a neutracenou část peněz na kampaň rozumně využijeme s ohledem na konečný termín voleb.

Česká republika potřebuje demokratické a spravedlivé volby. Potřebujeme co nejdříve zastavit neodpovědné zadlužování země, potřebujeme osvobození od převysokých daní, dotací, úřadů a regulací, které neustále posilují propojení zájmových skupin a politiky.

Děkuji na tomto místě všem občanům, kterým není politická situace lhostejná a včera se s námi přišli potkat a diskutovat na náměstích a v ulicích všech krajů. Děkuji všem členům a příznivcům Svobodných, kteří se aktivně podíleli na zdaru našich happeningů.

S přáním, aby co nejdříve byla politika v naší zemi rozumná

Petr Mach
předseda Svobodných

   

   

   

   

   

   

    

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31