Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Svobodní: Falešná hra ODS s nizozemským politikem Wildersem

Svobodní: Falešná hra ODS s nizozemským politikem Wildersem

Svobodní se pozastavují nad snahou ODS vykázat ze Senátu seminář s nizozemským politikem Geertem Wildersem ze Strany pro Svobodu (PVV).

Přední holandský politik současnosti Geert Wilders, má přednášet v pondělí 30. listopadu 2009 od 13:30 hodin v Jednacím sále Senátu Parlamentu ČR na téma „Svoboda slova a islamizace Evropy“. Geert Wilders je předsedou Strany pro svobodu v Holandsku (PVV), která má devět křesel v parlamentu. V nedávných evropských volbách skončila jako druhá, když získala 17 procent hlasů a čtyři křesla v Evropském parlamentu.

„Přijal jsem pozvání na seminář v Senátu a určitě na přednášku pane Wilderse přijdu“, uvedl předseda Svobodných Petr Mach.

„S Wildersovou stranou nás spojuje zejména důraz na omezení daní a dotací či zrušení minimální mzdy. Naštěstí muslimská imigrace není v České republice problém, ale obáváme se, aby Lisabonská smlouva nevedla k exportu západoevropské imigrační politiky do České republiky“, dodal šéf českých Svobodných Petr Mach v reakci na hlavní téma nizozemských Svobodných.

Svobodní považují návštěvu Geerta Wilderse za stejně důležitou, jako každého jiného významného politika ze zemí EU.

Tiskový tým Svobodných
František Matějka
mobil: +420 777 077 158
email: tiskove@svobodni.cz

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31