Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

PILC: Dopis budoucím členům

PILC: Dopis budoucím členům

Vážení,
zvažte prosím možnost svého členství nebo příznivectví u Svobodných.

Proč by měl člověk vstupovat do politické strany / do Svobodných? Proč by se měl stát registrovaným příznivcem? To je každého věc, každého rozhodnutí. Snad k tomu můžu říci toto: Voliči Svobodných ve volbách věděli co dělají a volili Svobodné. Věděli co dělají, jednali ve svém vlastním zájmu. Bylo v jejich zájmu volit a podpořit Svobodné. Stejně tak chápu i členství nebo příznivectví. Pokud je někomu sympatická nějaká politická strana, její politická filosofie, její cíle, potom podpořit tuto stranu je v jeho vlastním zájmu. Přesně tak beru já své členství. Budu se v budoucnu snažit pomoci Svobodným mojí kandidaturou ve volbách nebo nabídkou mojí kandidatury ve volbách. Pokud však bude dostatek lepších kandidátů, držících se důsledně politické filosofie Svobodných, kteří obsadí místa na kandidátní listině, potom budu jenom rád. Protože to bude znamenat lepší šanci na úspěch Svobodných a to je v mém zájmu.

Z hlediska Svobodných bude určitě vítána jakákoli pomoc, i pasivní členství. Svobodným pomůže každý členský příspěvek, který ročně činí 1000Kč. Nestojí za námi žádná lobbystická skupina, nestojí za námi žádné mocné zájmové skupiny, které by financovaly naší volební kampaň. Pomůže také nárůst počtu členů i příznivců. Určitě pomůže, když například bude moci být vydána tisková zpráva, že počet členů Svobodných přesáhl nějaké číslo. Svobodných je podle mého názoru zatím ještě málo a nárůst počtu členů i příznivců je zatím pomalý. Nárůst počtu členů a příznivců je velmi dobrou morální podporou nejen předsednictvu.

Pokud jste přesvědčeni o tom, že se svými penězi dokážete naložit efektivněji a užitečněji, než jak by s Vašimi penězi naložili politici a úředníci, pokud jste přesvědčeni o tom, že by se mělo omezit přerozdělování, že by Vám stát měl ponechat více peněz ve Vašich peněženkách, potom podpořte Svobodné svým členstvím nebo příznivectvím. Posunete tak Svobodné o kousek dopředu a přispějete tak k budoucímu prosazení našich (a Vašich) myšlenek.

Svobodní jsou přiměřenou sebeobranou.

Autor je členem Svobodných

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Tiskový mluvčí

Tiskový mluvčí

Novinky

Nejnovější video

Lidé mi říkají, že chtějí z EU vystoupit, říká Libor Vondráček, předseda Svobodných. Od občanů prý na ulicích českých měst slýchá především stížnosti na Green Deal a na rostoucí životní náklady. Proč je Libor Vondráček proti přijetí Ukrajiny nebo Turecka do EU? Co mu vadí na Petru Fialovi a způsobu, jakým český premiér hájí národní zájmy v Bruselu? Jak si nyní EU může sáhnout na peníze přímo z kapes jednotlivých lidí? A na jaké nebezpečí se v EU po migrační krizi z roku 2015 zapomnělo? Podívejte se na celou epizodu.

Oblíbené štítky

Tiskový mluvčí

Tiskový mluvčí

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31