Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Svobodní v novém

Svobodní v novém

Jako chceme zjednodušit život všem občanům této země, rozhodli jsme se zjednodušit i naše logo, které nás reprezentuje na všech materiálech a dokumentech. Nové moderní logo je také symbolem změny, kterou přinášíme.

Beran zůstal zachován, ale mění se v jednoduchý a zapamatovatelný symbol. Písmo je mnohem čitelnější a viditelnější. Stranická barva je nyní mnohem jasnější. Mění se výrazněji i design našich materiálů.

Nejen nové logo a nový vizuální styl, ale i web mají teď Svobodní modernizovaný. Čas postupuje a to, co bylo funkční a moderní před několika lety už přestává stačit nárokům návštěvníků webu. A mění se i potřeba, jak stranu prezentovat na internetu.

Velkou změnou, která je vidět na první pohled, je design webu. Je vzdušnější, je modernější a samozřejmě  se do něj promítá i nový vizuální styl strany. Při jeho podobě se tvůrci inspirovali weby úspěšných politických stran ve světě.

Ale to samo o sobě by nestačilo. Internetová prezentace prošla i proměnou funkčnosti.  Články jsou nově řazeny do rubrik. Novinkou jsou takzvaná témata, tedy naše programové body napsané atraktivnější formou při důsledném využívání klíčových slov. Navíc každý návštěvník má možnost obodovat témata a tím nám dávat vědět, která z nich  jsou oblíbená a která zajímají  návštěvníky méně nebo dokonce vůbec.

Nový web daleko lépe navádí návštěvníka do sekce, ve které by se měl snadno dozvědět o tom, jak stranu podpořit, jak ji pomoci či do ní dokonce vstoupit. Na webu mohou naši příznivci nabídnout konkrétní pomoc v kampani skrze jednoduchý formulář. Poté budou kontaktováni pracovníkem volebního týmu. Web stejně tak daleko důkladněji nabízí návštěvu stranických profilů na sociálních sítích.

V neposlední řadě se nový web kromě univerzální nevolební podoby dokáže “oblékat” podle potřeby do volebních šatů v kampani, nebo dokáže podpořit vzhledem nějakou minikampaň typu Akce daně či Den daňové svobody. Do budoucna na webu přibudou i krajské sekce. Web samozřejmě rovněž představuje naše vedení, krajská předsednictva a krajské či obecní zastupitele.

Změn je dost a budeme rádi, když nás upozorníte na nějaké nedokonalosti či nefunkčnosti webu. Stejně tak budeme rádi i za pochvalu, pokud se vám bude něco líbit. Proto prozkoumejte www.svobodni.cz a svoje postřehy pište na kancelar@svobodni.cz.

 

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31