Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Mach: Chci dovést Svobodné do českého parlamentu

Mach: Chci dovést Svobodné do českého parlamentu

Předseda Svobodných Petr Mach rezignoval na funkci europoslance. Tato krátká věta vzbudila velký zájm veřejnosti i médií. A sluší se připojit i důvody, které vedly ke kroku, jež nemá v čeké politice obdoby.

„Uzavřel jsem třetí – a poslední rok svého působení v Evropském parlamentu. Rozhodl jsem se obětovat funkci poslance Evropského parlamentu, abych se od tohoto okamžiku plně soustředil na domácí politiku v České republice. Jako lídr povedu Svobodné do říjnových parlamentních voleb. Českou poslaneckou sněmovnu považuji za mnohem důležitější politickou instituci než Evropský parlament. Voličům chci tímto krokem dát jasně najevo, že sázím na to, že se Svobodní do Sněmovny dostanou,“ vysvětluje předseda Svobodných Petr Mach.

Petr Mach vede pražskou kandidátku Svobodných a je i celostátním lídrem strany pro nadcházející volby. Proto ho budou voliči potkávat během září a října na řadě míst naší země. A sejně jako zbytek strany i on věří v úspěch Svobodných. „Chceme, aby v Poslanecké sněmovně byly konečně zastoupeny myšlenky svobody, skutečné demokracie, úsporného státu a respektu vůči jeho občanům. Chceme mít z České republiku svobodnou, bezpečnou a prosperující zemi!“ prohlašuje.

V Evropském parlamentu budou mít euroskeptičtí voliči dál své zastoupení. Myšlenky Svobodných bude v Bruselu a Štrasburku hájit Jiří Payne. Ten v roce 2009 spoluzakládal Stranu svobodných občanů, do roku 2015 byl pak místopředsedou.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31