Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Krajské sdružení v Plzeňském kraji ustaveno

Krajské sdružení v Plzeňském kraji ustaveno

Ve čtvrtek 5. března 2009 se konal v pořadí již 3. ustavující krajský sněm Strany svobodných občanů, tentokrát v Plzeňském kraji, v restauraci Alfa na Americké třídě. Sněmu předcházela beseda pro občany s předsedou Strany svobodných občanů panem Petrem Machem. Této besedy se zúčastnili také místopředsedové Jiří Payne a Jaroslav Bachora.

Ustavující sněm Svobodných v Plzeňském kraji zvolil krajské předsednictvo. Předsedou se stal IPetr Štillip, místopředsedy byli zvoleni Blanka Bendlová, Jindřich Mužík, Martin Babuška a Petr Jílek. Petr Štillip a Blanka Bendlová jsou zároveň členy Republikového výboru, kam byli zvoleni ustavujícím republikovým sněmem dne 14. února t.r. v Praze.

Krajské předsednictvo se hned sešlo ke svému zasedání a projednalo organizační věci ohledně působení krajského sdružení v Plzeňském kraji. Je připraveno začít přijímat nové členy, pracovat s nimi a vytvořit jim vhodné podmínky tak, aby sdružení bylo funkční a mělo kvalitní členy.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Petr Mach

Petr Mach

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31